Wij zorgen voor
meer klanten!

Wil jij jouw bedrijf beter zichtbaar maken? Profiteer dan van onze zomeractie!

Als ondernemer stop je heel wat uren in jouw bedrijf. Ook wanneer je de deur al achter je hebt dichtgetrokken, ben je in gedachten nog met jouw bedrijf bezig. Hierdoor kan het lastig zijn om van een afstand naar jouw bedrijf te kijken en zie je niet altijd wat andere mensen zien. Of erger, je merkt niet meer dat je niet altijd gezien wordt. Daardoor mis je misschien potentiële klanten…

Gratis media- en marketingadviesgesprek ter waarde van 250 euro 
Graag nemen wij deze zomer samen met jou de zichtbaarheid van jouw bedrijf onder de loep. In een gratis media- en marketingadviesgesprek ter waarde van 250 euro gaan wij het hebben over jouw marketingstrategie en de marketingmix van jouw bedrijf. Welke keuzes maak jij als ondernemer op marketinggebied en hoe zichtbaar ben je nu als bedrijf bij jouw doelgroep?

Gezien worden is één, maar je wilt natuurlijk dat de mensen die jou zien klant worden. Daarom werpen wij ook graag een blik op jouw huisstijl en media-uitingen. Zetten deze genoeg aan tot actie?

Goede focus voor betere resultaten
Je kunt gemakkelijk duizenden euro’s aan marketing uitgeven zonder veel resultaat. Marketinguitgaven moeten nu of op de langere termijn wat opleveren. Wij helpen jou om de juiste keuzes te maken voor meer omzet.

Wil jij meer succes door een goede zichtbaarheid? Bel dan Jan Auke Steegstra: 06-38402210.

Hallo, wij helpen je graag!

Vul onderstaand formulier in of bel ons op 0511-461294 voor direct contact!