fbpx

Landingspagina's

Vraag je jezelf af hoe je producten of diensten beter onder de aandacht brengt?

Allereerst verbeteren wij je vindbaarheid door middel van landingspagina’s. Dit zijn pagina’s die volledig geoptimaliseerd zijn voor Google. Je levert de vijf belangrijkste thema’s aan van diensten of producten waarmee je optimaal vindbaar wil zijn in Google. Wij gaan voor deze thema’s vijf landingspagina’s creëren, dit zijn geoptimaliseerde mini-websites! Deze pagina’s zijn geen vervanging van je website.

Al deze pagina’s zijn verbonden met elkaar en met je website, een modern spinnenweb in Google! Het doel van deze pagina is, de bezoeker aanzetten tot een actie, daarom is iedere pagina uitgerust met een duidelijk telefoonnummer en een contactformulier.

Daarnaast worden deze pagina’s volledig naar wens uitgerust. Wij gaan deze pagina’s verder personaliseren met logo, beelden en kleur. Deze pagina’s zijn uiteraard ook smartphone- en tabletvriendelijk!

Ik wil graag meer weten over landingspagina's

Wil je online succesvol zijn?

Websites werken soms niet optimaal. Daardoor wordt je pagina niet gevonden en trek je niet de juiste klanten naar je website. Doordat de klanten wegblijven of door het aantrekken van de verkeerde klant is de conversie lager en valt de online gegenereerde omzet vaak tegen. Naast de techniek is ook de inhoud van groot belang!

De MediaStrateeg helpt je graag met de eerste stap naar een goed werkende en technisch goed uitgevoerde website. Vraag nu een gratis website-check aan en ontdek je online zichtbaarheid!

Over ons

De MediaStrateeg is er van overtuigd dat zichtbaarheid succes oplevert. De MediaStrateeg maakt bedrijven organisaties zichtbaar! 

Contact

Schoolstraat 23
9251 EA Burgum
0511 – 461294
info@demediastrateeg.nl

©2020 De MediaStrateeg | Alle rechten voorbehouden