fbpx

Al 25 jaar dé online partner voor bedrijven en organisaties in Nederland

Meer omzet dankzij De Mediastrateeg

Er zijn ondernemers die in deze tijd in een moeilijk segment zitten en toch hun omzet alweer op peil hebben. Hoe kan dat? “Door zichtbaar te blijven op een slimme manier”, zegt Jan Auke Steegstra van De Mediastrateeg.

De Mediastrateeg bouwt websites en webshops en creëert marketingcampagnes die zichtbaarheid genereren. “De grootste zichtbaarheid krijg je door gebruik te maken van diverse marketingtechnieken”, zegt Jan Auke. “Wat de beste mix is, verschilt per bedrijf. In gesprek met onze klant gaan wij op rationele wijze op zoek naar het antwoord. Waar het ene bedrijf veel effect gaat sorteren met een goed opgezette Google Adds-campagne, is voor de ander een social mediacampagne op Facebook of Instagram genoeg. Sommige bedrijven hebben baat bij advertorials – in de krant of online – en anderen bereiken hun doelgroep gemakkelijker via bedrijfsfilms op YouTube.”

“Een stevige kruk heeft minimaal drie poten,” luidt de beeldspraak van de mediastrateeg. “Zo is het ook met marketing. Naast de conventionele publiciteitsmogelijkheden zijn er vele innovatieve online methoden. Webshops van De Mediastrateeg bijvoorbeeld, bleken de afgelopen coronamaanden voor diverse ondernemers een prima kanaal om klanten te bereiken en soms zelfs hun omzet te verhogen.”

Wilt u eens sparren over de beste marketingstrategie voor uw bedrijf? Bel Jan Auke 06-38402210.

Jan Auke Steegstra en ontwerper en website/webshopbouwer Klaas Zuidersma met elkaar in gesprek

NIEUW! Benieuwd hoe goed je op dit moment vindbaar bent?

Om beter vindbaar te worden is het belangrijk om te weten hoe goed je op dit moment vindbaar bent. Ontdek wat jouw meest succesvolle zoekwoorden en pagina’s zijn en kom er achter wat jij nog beter kunt doen!

Tijdelijk GRATIS t.w.v. € 49,99