fbpx

Online Marketing

Google Ads
Wij zetten een Google Ads campagne voor u op, oftewel het online advertentie platform van Google. Dit zijn de extra kolommen aan de boven- en onderzijde naast de gewone zoekresultaten.

Deze campagne wordt aangemaakt door gecertificeerde specialisten in Google Ads. Zij leggen regelmatig examens af bij Google en zorgen dus voor professionele advertenties met hoog rendement. Deze campagne kan regionaal of landelijk om onnodige bezoekers van uw website te mijden. Ads is erop gericht om het maximale uit uw campagne te halen, hier zullen onze specialisten voor zorgen.

Google Analytics
Alle landingspagina’s zijn uitgerust met Google Analytics, een programma waarmee u het effect van uw landingspagina’s en de Ads campagne met veel detail kunt nakijken. Op verzoek voorzien wij u van gedetailleerde statistieken over de effectiviteit van uw
campagne.

U krijgt een vast aanspreekpunt en Google-specialist toegewezen bij de start van uw campagne, zij zijn uw vaste contactpersonen. Vanuit deze personen heeft u telefonische ondersteuning van 9.00 tot 17.00 uur voor al uw vragen over en wijzigingen aan de landingspagina’s.

Google-Analytics-DeMediastrateeg

SEO Copywriting
De landingspagina’s worden voorzien van professionele copywriting. Onze SEO-copywriter, oftewel een Google tekstschrijver, zal de informatie uit de door u online ingevulde vragenlijst verwerken 
tot professionele relevante teksten die volledig aansluiten op uw diensten en landingspagina’s.

De trefwoorden die relevant zijn voor ieder thema en aansluiten bij deze teksten worden direct toegevoegd aan de landingspagina’s en SEO-geoptimaliseerd.
Zo wordt er regelmatig gekeken welke trefwoorden rendement opleveren en welke niet. Middels deze SEO copywriting zorgen wij ervoor dat u niet alleen vindbaar bent, maar ook blijft

Neem contact op met De MediaStrateeg!

Wil je online succesvol zijn?

Websites werken soms niet optimaal. Daardoor wordt je pagina niet gevonden en trek je niet de juiste klanten naar je website. Doordat de klanten wegblijven of door het aantrekken van de verkeerde klant is de conversie lager en valt de online gegenereerde omzet vaak tegen. Naast de techniek is ook de inhoud van groot belang!

De MediaStrateeg helpt je graag met de eerste stap naar een goed werkende en technisch goed uitgevoerde website. Vraag nu een gratis website-check aan en ontdek je online zichtbaarheid!

Over ons

De MediaStrateeg is er van overtuigd dat zichtbaarheid succes oplevert. De MediaStrateeg maakt bedrijven organisaties zichtbaar! 

Contact

Schoolstraat 23
9251 EA Burgum
0511 – 461294
info@demediastrateeg.nl

©2020 De MediaStrateeg | Alle rechten voorbehouden