fbpx

Al 25 jaar dé online partner voor bedrijven en organisaties in Nederland!

Online Marketing

Je kunt gemakkelijk duizenden euro’s besteden aan marketing en toch weinig resultaat halen. Dit kun je voorkomen door duidelijk in beeld te hebben wat je wilt bereiken. Een succesvolle marketingcampagne begint met een goede marketingstrategie.

Samen met jou bepalen wij jouw doelen. Daarna bespreken wij hoe wij jouw boodschap kunnen verpakken in aansprekende content. Ook bekijken wij via welke kanalen je deze content het beste bij jouw doelgroep onder de aandacht kunt brengen en hoe je deze kunt optimaliseren.

Onze online marketeers zorgen met behulp van onder andere zoekmachineoptimalisatie (SEO), Google Ads (SEA) en social media marketing dat jouw (potentiële) klanten je weten te vinden.

Webshop De Mediastrateeg Goed Zichtbaar

Copywriting

Van kromme zinnen met veel zoektermen wordt Google niet blij. Om hoog te eindigen in de zoekmachines moet je de juiste zoekwoorden combineren met relevante content. Onze copywriters verwoorden jouw verhaal in heldere taal die aansluit bij jouw doelgroep en goed scoort in de zoekmachines.

Google Ads

Er zijn meer dan 200 factoren die de ranking van jouw website in Google bepalen. Met behulp van zoekmachineoptimalisatie (SEO) kunnen wij zorgen dat je flink hoger in de organische (onbetaalde) zoekresultaten komt te staan. Maar dit kan wel enkele maanden duren, het liefste sta je direct boven alle concurrentie in Google.

Laat ons dan een Google Ads (SEA) campagne voor je opzetten. Je adverteert dan in Google, waardoor jouw website boven alle organische zoekresultaten komt te staan. Waar de resultaten van SEO vrij moeilijk te meten zijn, heb je bij SEA goed inzicht in het aantal clicks en de conversie.

Bedrijfsfilm

De gemiddelde bezoeker van jouw website en social media kanalen heeft een korte spanningsboog. Lange teksten worden vaak niet of maar gedeeltelijk gelezen. Soms is het echter lastig om iets in weinig woorden uit te leggen of in een korte tekst jouw verhaal te vertellen.

Zeg het dan met videocontent. Onze videomakers brengen jouw verhaal graag tot leven met beeld en geluid. Omdat mensen visueel ingesteld zijn, zullen de ogen van bezoekers automatisch richting bewegende beelden op een pagina gaan. Trek ook de aandacht met een bedrijfsfilm van de Mediastrateeg.

Wil jij je online zichtbaarheid vergroten? Bel 0511-461294 en ga met ons in gesprek over jouw marketingstrategie.

Social Media Marketing

Wil je meer interactie via social media en daarnaast een goede online reputatie opbouwen? Ga dan met ons in gesprek over jouw social media strategie. Samen met jou richten wij graag jouw social media-kanalen optimaal in. Wanneer je dit wenst kunnen wij ook het beheer van jouw social media kanalen overnemen.

Wil je jouw boodschap een extra boost geven? Met behulp van effectieve advertentiecampagnes op de social media platforms kunnen wij het bereik van jouw berichten nog verder vergroten.

No Cure No Pay

Het leven zit veel onzekerheden, het leven van een ondernemer helemaal. Soms moet je risico’s nemen, dat hoort erbij. Maar het liefst investeer je alleen tijd en geld in zaken die gegarandeerd zorgen voor een goed rendement. Toch? 


Ook wij zijn ondernemers en begrijpen dat je zekerheid wilt. Helaas hebben wij geen glazen bol, maar wel een portfolio met tevreden klanten. In de afgelopen jaren is gebleken dat onze aanpak werkt. Veel van onze klanten verdienen hun investering in zichtbaarheid ruimschoots terug. Daarom werken wij in overleg ook op no cure no pay-basis.

Direct contact met De Mediastrateeg

Bel ons op 0511-461294 of vul onderstaand formulier in!

Volledig ontzorgd

Je wordt compleet ontzorgd, wij maken je zichtbaar en vindbaar

Geen contract

En geen sitekosten als je niet tevreden bent

Professionele marketing

Ons marketingteam staat bij alle vragen voor je klaar

Ben je benieuwd hoe goed je nu vindbaar bent?

Om beter vindbaar te worden is het belangrijk om te weten hoe goed jij nu vindbaar bent. Ontdek wat jouw meest succesvolle zoekwoorden en pagina’s zijn en kom er achter wat jij nog beter kunt doen!

Let op! Deze rapportage is maar tijdelijk gratis beschikbaar!

GRATIS analyse t.w.v. € 49,99