fbpx

Al 25 jaar dé online partner voor bedrijven en organisaties in Nederland

Social Media marketing

Is jouw bedrijf nooit in beeld?

Als jouw bedrijf niet meer dan 4 keer in beeld is bij jouw doelgroep loop je tot wel 91% van je klanten mis. Het is namelijk bewezen dat jouw doelgroep je meerdere keren moet zien voor het doen van een aankoop. 

Dit gewenste bereik behalen wij via Social Media. Zo bouwen wij een volgersbasis voor je en bereiken we mensen buiten deze groep met betaalde social media advertenties. Bekijk onze oplossingen hieronder.

 

Voorbeelden van marketinguitingen:

Een kleine selectie van onze Social Media samenwerkingen

Social Media pakketten

Aanbevolen voor bedrijven en organisaties die vaak in beeld willen zijn en een groot bereik willen creëren.

Social Media Compleet

Offerte op maat binnen 24 uur!

25+ ondernemers gingen je voor!

Social Media Premium

Offerte op maat binnen 24 uur!

12+ ondernemers gingen je voor!

Blijf jouw concurrenten voor!

Wij hanteren een eerlijke budgetverdeling van 50% / 50%. Dit betekent dat de helft van jouw maandbedrag direct aan budget binnen Social Media ads uitgegeven wordt. De andere helft van dit bedrag hanteren wij als opzet- en onderhoudskosten. Binnen dit budget verzorgen wij ook een wekelijkse Social Media post. Deze verdeling maakt het wel zo eerlijk!

Social Media zorgt voor een betere verbinding met jouw doelgroep. Zo zorgen wij dat jouw potentiële klanten jouw bedrijf kennen maar ook dat ze weten wat er speelt en wat jouw bedrijf inhoudt. Kortom we bereiken jouw bestaande kringen maar ook nieuwe klanten!

Wij werken zonder contracten. Hoelang jij bij ons blijft hangt er dan volledig van hoe goed wij ons werk doen. Wij vertrouwen op de kwaliteit die wij leveren en gaan uit van een goede en langdurige samenwerking.

Jazeker! Wij hebben vele lokale bedrijven in ons portfolio. Samen bepalen we welke regio jij wilt bedienen en wat voor resultaten we willen behalen. Bijvoorbeeld winkelbezoeken, telefoongesprekken of offerte-aanvragen.

Als jij nog geen Social Media profiel hebt is dat geen probleem. Het opzetten van jouw nieuwe profielen is inbegrepen in onze pakketten.

Wij garanderen jou geïnteresseerde bezoekers met een koopvraag. Een aankoop zal voor een groot deel ook afhangen van jouw website, webshop of landingspagina. Ook hierbij helpen wij jou graag!

Altijd een vrijblijvend adviesgesprek!

"In een persoonlijk gesprek nemen we alle ideeën door en stellen we een stappenplan op met realistische doelen!"

Jan Auke Steegstra, De Mediastrateeg

Hoe wij werken?

Direct contact met De Mediastrateeg

Bel ons op 0511-461294 of vul onderstaand formulier in!

Volledig ontzorgd

Je wordt compleet ontzorgd, wij maken je zichtbaar en vindbaar

Geen contract

En geen sitekosten als je niet tevreden bent

Professionele marketing

Ons marketingteam staat bij alle vragen voor je klaar

NIEUW! Benieuwd hoe goed je op dit moment vindbaar bent?

Om beter vindbaar te worden is het belangrijk om te weten hoe goed je op dit moment vindbaar bent. Ontdek wat jouw meest succesvolle zoekwoorden en pagina’s zijn en kom er achter wat jij nog beter kunt doen!

Tijdelijk GRATIS t.w.v. € 49,99