fbpx

Al 25 jaar dé online partner voor het MKB in Noord-Nederland!

Social Media

Is je site verouderd? Krijg je geen of te weinig mail of telefoon van nieuwe klanten? Weet je niet hoe je social media in moet zetten om contact te krijgen met nieuwe klanten? Hoe ben je vindbaar in Google?

De Mediastrateeg zorgt ervoor dat je met een heldere site potentiële klanten bereikt die jou omzet opleveren. We zijn zo overtuigd dat je maandtarief pas in gaat als je site live staat. En je kunt elk moment weer opzeggen. Dat is wel zo gemakkelijk.

Met een social media campagne kun je gericht een publiek bereiken!

Vishal Bhagwat, Online Specialist

Social Media: bereik een specifiek publiek!

Social Media Basis

Social Media Premium

Wat klanten zeggen over De Mediastrateeg

Erwin Jansma van Jansma Wonen

We waren in het begin best sceptisch, ook door een mindere ervaring met een ander bedrijf. De Mediastrateeg heeft onze ervaringen overtroffen! Een mooie site en vooral nieuwe klanten door online campagnes, maar ook door advertenties in de huis aan huis.

Anka Dupon Verlichting & Woonaccessoires

We wilden een mooie presentatie op internet samen met een webshop om meer klanten te kunnen bedienen. Ook wilden we dat we goed vindbaar zouden zijn op Google. De samenwerking met De Mediastrateeg verliep soepel en we zijn zeer tevreden met het resultaat.

Neem nu contact op met de Mediastrateeg. Wij zorgen ervoor dat je met een goed vindbare site aanwezig bent op internet waarmee je nieuwe klanten trekt. We doen dit al jaren voor tientallen andere MKB bedrijven. Alles wordt snel en goed geregeld.

Volledig ontzorgd

Je wordt compleet ontzorgd, wij maken je zichtbaar en vindbaar

Geen contract

En je maandbedrag gaat pas in als je campagne naar tevredenheid online staat

Professionele marketing

Ons marketingteam staat bij alle vragen voor u klaar