fbpx

Al 25 jaar dé online partner voor het MKB in Noord-Nederland!

Vormgeving

Het belang van een goede huisstijl wordt nog wel eens onderschat. Met jouw huisstijl laat je meer zien dan je denkt. Mensen die nog niet bekend zijn met jou, krijgen aan de hand van de kleuren en vormen van jouw huisstijl toch een bepaald beeld van jou. Dat beeld moet wel overeenkomen met dat wat je wilt uitstralen. Daarnaast moet de huisstijl in alle media-uitingen terugkomen.

Wij creëren graag een huisstijl passend bij jouw identiteit, waarmee je in één oogopslag kunt laten zien waar jij voor staat.  

Jouw unieke huisstijl wil je natuurlijk tonen aan de wereld. Wij kunnen zorgen dat de beeldelementen van jouw bedrijf of organisatie overal in terugkomen: van het visitekaartje tot de buttons op jouw website.

Reclame

Iedere dag worden jouw (potentiële klanten) overladen met duizenden commerciële berichten. Tussen al deze media-uitingen wil jij zichtbaar zijn. Wanneer jij ergens een advertentie plaatst wil je dat deze gezien wordt en dat mensen overgaan tot actie. Je moet dus opvallen, maar de vormgeving van jouw uiting moet wel bij je bedrijf of organisatie passen, anders kun je de plank behoorlijk misslaan.

Wat je reclame-uiting ook is, wij komen graag met een creatief ontwerp dat opvalt en de juiste stijl heeft, passend bij jouw bedrijf en organisatie. Wij zorgen dat de call-to-action duidelijk zichtbaar is, voor het beste resultaat.

Drukwerk

Steeds meer communicatie vindt plaats via online kanalen, maar de gemiddelde consument besteedt nog steeds de meeste tijd offline. Met hoogwaardig drukwerk blijf je ook in ‘echte’ wereld goed zichtbaar. Op gedoe met aanleverspecificaties, deadline-stress en onzekerheid over het eindresultaat zit je echter niet te wachten. Je wilt je drukwerk gewoon goed bij één betrouwbare partij geregeld hebben.

Ook op het gebied van drukwerk ontzorgen wij jou graag. Je kunt bij ons terecht voor klein drukwerk, zoals visitekaartjes en folders, maar ook voor heel grote projecten. Wat dacht je van een eigen glossy, inclusief tekstschrijven en fotografie, een eigen krant inclusief verspreiding in heel Friesland, of de belettering van een heel wagenpark?

Wil jij zowel online als offline de juiste snaar raken bij jouw doelgroep? Bel 0511-461294 en vertel ons wat je de wereld wilt laten zien.

Direct contact met De Mediastrateeg

Bel ons op 0511-461294 of vul onderstaand formulier in!

Volledig ontzorgd

Je wordt compleet ontzorgd, wij maken je zichtbaar en vindbaar

Geen contract

En geen sitekosten als je niet tevreden bent

Professionele marketing

Ons marketingteam staat bij alle vragen voor je klaar