fbpx

Webshop

Wil je een webshop starten en je producten online gaan aanbieden, maar je weet niet hoe je optimaal kunt profiteren van de online mogelijkheden? Of heb je een webshop, maar de resultaten zijn niet zoals je ze had verwacht?

De MediaStrateeg denkt graag met je mee bij het bouwen van een webshop.Wij bouwen een volledig ingerichte webshop in combinatie met een compleet back-endsysteem. Ook kunnen wij je bestaande webshop upgraden met een nieuw uiterlijk en nieuwe functies. Vraag de eCommerce-specialisten van De MediaStrateeg naar de mogelijkheden van een succesvolle webshop.

Webshop-DeMediaStrateeg

Wil je online succesvol zijn?

Websites werken soms niet optimaal. Daardoor wordt je pagina niet gevonden en trek je niet de juiste klanten naar je website. Doordat de klanten wegblijven of door het aantrekken van de verkeerde klant is de conversie lager en valt de online gegenereerde omzet vaak tegen. Naast de techniek is ook de inhoud van groot belang!

De MediaStrateeg helpt je graag met de eerste stap naar een goed werkende en technisch goed uitgevoerde website. Vraag nu een gratis website-check aan en ontdek je online zichtbaarheid!

Mogelijk weet je niet wat er allemaal mogelijk is bij het bouwen van een webshop. Wie weet heb je al een plan liggen, maar ontbreekt de uitvoering nog. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen met de juiste ondersteuning een goede webshop kan opzetten!

Bij De MediaStrateeg is het mogelijk een webshop te starten waarmee je producten op een professionele wijze presenteert. Een webshop met een responsive design met handige mogelijkheden en een gebruiksvriendelijk beheersysteem.

WooCommerce
De integratie van WooCommerce met WordPress legt de basis voor een prima vindbaarheid in Google. Dit zorgt voor goede online zichtbaarheid. De webwinkel-programma’s van WooCommerce zijn wereldwijd ontzettend populair, dankzij de handige integratie met het WordPress beheersysteem dat je zonder technische kennis beheert.

Geavanceerde koppelingen
Een WooCommerce webwinkel starten en daar professioneel gebruik van maken? Er zijn koppelingen mogelijk met diverse bedrijfssystemen waar je wellicht al gebruik van maakt of die je overweegt, bijvoorbeeld een kassasysteem, voorraadsysteem of zelfs een compleet ERP-systeem. Wij verzorgen de koppeling die je als onderneming gebruikt. Ook is maatwerk mogelijk.

Geoptimaliseerd voor Google
In combinatie met een responsive webshop design zorgen we ervoor dat je webshop voldoet aan de meest actuele Google-richtlijnen. Je webshopbezoek maken we altijd meetbaar met Google Analytics. Dat betekent uitstekende vindbaarheid van je WooCommerce webwinkel. Met onze jarenlange ervaring helpen wij je graag van A tot Z. 

Wilt u een webshop starten en daarmee direct goed van start? We zorgen er als WooCommerce specialisten voor dat u geen belangrijke zaken over het hoofd zal zien.

Over ons

De MediaStrateeg is er van overtuigd dat zichtbaarheid succes oplevert. De MediaStrateeg maakt bedrijven organisaties zichtbaar! 

Contact

Schoolstraat 23
9251 EA Burgum
0511 – 461294
info@demediastrateeg.nl

©2020 De MediaStrateeg | Alle rechten voorbehouden