Webshop

Wilt u uw producten online gaan aanbieden, maar u weet niet hoe u optimaal kunt profiteren van de online mogelijkheden? Of heeft u een webshop, maar de resultaten zijn niet zoals u ze had verwacht? De MediaStrateeg denkt graag met u mee op het gebied van webshopbouw. Wij bouwen een volledig ingerichte webshop in combinatie met een professioneel back-endsysteem. Ook kunnen wij uw bestaande webshop upgraden met een nieuw uiterlijk en nieuwe functies. Vraag de eCommerce-specialisten van De MediaStrateeg naar de mogelijkheden van een succesvolle webshop.

Webshop laten bouwen

U kunt zelf een webshop starten, waarmee u uw producten op een professionele wijze weet te presenteren. We combineren een responsive webshop design met handige mogelijkheden en een gebruiksvriendelijk CMS.

De integratie van WooCommerce met WordPress legt bovendien de basis voor een prima zoekmachine optimalisatie. U kunt bij ons een webshop laten maken waarmee u goed vindbaar bent, zodat u vanuit de zoekresultaten kunt zorgen voor online zichtbaarheid.  De webwinkel software van WooCommerce is wereldwijd ontzettend populair, dankzij de handige integratie met het WordPress CMS dat u zelfs zonder technische kennis kunt beheren.

Een WooCommerce webwinkel starten en daar professioneel gebruik van maken? Er zijn koppelingen mogelijk met diverse bedrijfssystemen waar u wellicht al gebruik van maakt of die u overweegt. U kunt dan denken aan een koppeling van een WooCommerce webshop met een kassasysteem, voorraadsysteem of zelfs een compleet ERP-systeem.

We verzorgen koppelingen vanuit de WooCommerce of WordPress webwinkel, met geavanceerde systemen die u binnen uw onderneming gebruikt. Daarnaast ontwikkelen we maatwerk plug-ins voor aanvullende functionaliteiten op de website. En kunnen we de webshop volledig naar wens voor u inrichten. 

De WooCommerce webshop op basis van WordPress biedt de best mogelijke zoekmachine optimalisatie. In combinatie met een responsive webshop design zorgen we ervoor dat u voldoet aan de meest actuele Google-richtlijnen. Dat betekent een uitstekende vindbaarheid met uw WooCommerce webwinkel en de producten die u aanbiedt. U bent online goed vindbaar, zodat u succesvol een eigen webshop kunt starten op basis van het WordPress CMS met een plug-in voor WooCommerce. We zullen een webwinkel bouwen die voldoet aan de laatste Google-richtlijnen voor content.

Dankzij jarenlange ervaring in webshop ontwikkeling zijn we ware e-commerce specialisten. We kennen de mogelijkheden van zowel WordPress als van de webwinkel software, waardoor we de webshop vanuit de basis goed voor u kunnen ontwikkelen. Dit komt de gebruiksvriendelijkheid voor u, de ervaring voor bezoekers en de vindbaarheid vanuit de zoekmachines sterk ten goede.

Wilt u een webshop starten en daarmee direct goed van start? We zorgen er als WooCommerce specialisten voor dat u geen belangrijke zaken over het hoofd zal zien.

Over ons

Wij van de mediastrateeg bieden creatieve marketing oplossingen voor uw bedrijf.

Contact

Schoolstraat 23
9251 EA Burgum
0511 – 461294
info@demediastrateeg.nl

©2019 De MediaStrateeg | Alle rechten voorbehouden |