fbpx

Website

Door een professionele website of webshop te laten maken zet je op effectieve wijze jouw idee, project of onderneming op de kaart. Het kan ook voorkomen dat je huidige website een flinke opfrisbeurt nodig heeft. In beide gevallen kunt je jouw website laten maken door de MediaStrateeg Online. Je website wordt gebouwd op basis van jouw wensen en ideeën, welke worden uitgewerkt in een op maat gemaakt webdesign. Zelfs in een webshop komen je boodschap, identiteit en huisstijl optimaal tot hun recht.

Een professionele website laten maken is een website op maat laten maken. Kom bezoekers tegemoet door een toegankelijk en professioneel webdesign.

Wil je online succesvol zijn?

Websites werken soms niet optimaal. Daardoor wordt je pagina niet gevonden en trek je niet de juiste klanten naar je website. Doordat de klanten wegblijven of door het aantrekken van de verkeerde klant is de conversie lager en valt de online gegenereerde omzet vaak tegen. Naast de techniek is ook de inhoud van groot belang!

De MediaStrateeg helpt je graag met de eerste stap naar een goed werkende en technisch goed uitgevoerde website. Vraag nu een gratis website-check aan en ontdek je online zichtbaarheid!

Neem contact op met De MediaStrateeg!

Een website

Elke website/webshop die de MediaStrateeg bouwt, is geheel responsive. Dit betekent dat het design zich op dynamische wijze aanpast aan elk mogelijk mediaformaat. Op deze manier verschijnt uw online visitekaartje altijd perfect in beeld, ongeacht of het op pc, laptop of tablet wordt bekeken. Direct een professionele, responsive website of webshop laten maken? Neem contact op met één van onze professionals voor een vrijblijvend gesprek!

WordPress CMS

Responsive design

Google geoptimaliseerd

Gebruikersvriendelijk

Over ons

De MediaStrateeg is er van overtuigd dat zichtbaarheid succes oplevert. De MediaStrateeg maakt bedrijven organisaties zichtbaar! 

Contact

Schoolstraat 23
9251 EA Burgum
0511 – 461294
info@demediastrateeg.nl

©2020 De MediaStrateeg | Alle rechten voorbehouden