fbpx

Wij zorgen voor
meer klanten!

Ons verhaal

“Zichtbaarheid = succes, wij maken je zichtbaar!”

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

 

5-effective-ways-to-motivate-your-marketing-team

Wie wij helpen

Als de Mediastrateeg zetten wij ons in voor Iedereen die durft te groeien. Zowel op gebied van klanten als op gebied van uitstraling en imago!

Uit onderzoek blijkt dat klantenwerving een van de grootste knelpunten is voor het MKB. Hierbij komt kijken dat niet alle klanten altijd geschikt zijn.

Met een overvloed aan concurrenten en het steeds groter groeiende internet is het creëren en behouden van klanten steeds moeilijker geworden. Hierdoor wordt er al gauw genoegen genomen met klanten en opdrachten die eigenlijk niet passen binnen jou onderneming.

De Mediastrateeg neemt geen genoegen!

Wij gaan door tot de bepaalde doelen zijn behaald. Bij de mediastrateeg bestaat een ontevreden klant niet, en dat bewijzen we graag!

 

Hoe wij helpen

Met onze jarenlange ervaring op marketinggebied en kennis van de actuele markt, stellen we samen een marketingplan op en adviseren we over de optimale strategie die voor jou werkt.

Zodra dit marketingplan vorm heeft gekregen en je doelen zijn bepaald, werkt ons netwerk van specialisten het plan uit in een creatief proces. 

Doelen bepalen is belangrijk bij het doelen behalen!

Het is deze combinatie van kennis, strategie en vaardigheid die uitermate succesvol voor je kan zijn. De Mediastrateeg helpt je graag om nieuwe klanten te werven.

Waardes binnen het bedrijf

Kennis

Wij stoppen nooit met leren en ontwikkelen in wie we willen zijn en waar we willen zijn!

Inzet

Ons woord op hard werken gaat boven alles. Onze klanten en visies leiden ons daar in!

Transparantie

Openheid met ons team en klanten. We stellen problemen aan de orde en bieden onmiddellijk oplossingen!

Gedrevenheid

Wij leveren beter werk dan ons team en klanten kunnen verwachten, elke dag en bij elke opdracht!

Hallo, wij helpen je graag!

Vul onderstaand formulier in of bel ons op 0511-461294 voor direct contact!