fbpx

Al 25 jaar dé online partner voor het MKB in Noord-Nederland!

Websites

Een eerste indruk kun je maar één keer maken. Dit geldt ook online. Bezoekers van een website beslissen binnen enkele seconden of ze verder klikken of niet. Je wilt natuurlijk dat ze op jouw website blijven en dat ze overgaan tot actie. 

Met aansprekend webdesign zorgen wij dat de boodschap van jouw bedrijf of organisatie goed overkomt. Onze websites zijn technisch geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid en zijn daarnaast geheel responsive en dus goed te bekijken op computers, tablets én smartphones.

Een goede website is meer dan een online visitekaartje, het zet je bezoekers aan om iets te doen. Met een goede indeling zorgen wij dat bezoekers langer op jouw website blijven en daar klikken waar jij wilt. Wat het doel van je website ook is, wij zorgen dat deze bijdraagt aan betere resultaten.

Website beheersysteem

Websites die je niet goed zelf kunt bijwerken, zijn voor veel ondernemers een ergernis. Gelukkig zijn de websites van De Mediastrateeg dankzij een eenvoudig CMS-systeem prima zelf te beheren. Uiteraard krijg je van ons na oplevering duidelijke instructies over hoe je jouw website up-to-date kunt houden. Als je dat wenst kunnen wij tegen een kleine vergoeding jouw website ook beheren.

Webshop De Mediastrateeg Goed Zichtbaar

Webshops

Als online retailer wil je dat bezoekers kopers worden. Online shoppers zijn echter ongeduldig en haken snel af als ze niet gemakkelijk het juiste product kunnen vinden of het afrekenen teveel gedoe is. Teveel webshops laten daardoor omzet liggen.

Eén van de belangrijkste uitgangspunten bij de webshops die wij bouwen is daarom een optimale conversie. Uiteraard zijn onze webshops voorzien van een professioneel backend systeem. Heb je een bestaande webshop, maar ben je niet tevreden over het resultaat? Wij upgraden ook bestaande webshops zodat deze betere resultaten opleveren.

Jij laat de kans op een goede eerste indruk toch niet liggen? Neem contact op met De Mediastrateeg en ontdek hoe ons webdesign jouw online zichtbaarheid kan vergroten zodat jij betere resultaten haalt.

Direct contact met De Mediastrateeg

Bel ons op 0511-461294 of vul onderstaand formulier in!

Volledig ontzorgd

Je wordt compleet ontzorgd, wij maken je zichtbaar en vindbaar

Geen contract

En geen sitekosten als je niet tevreden bent

Professionele marketing

Ons marketingteam staat bij alle vragen voor je klaar