fbpx

Al 25 jaar dé online partner voor het MKB in Noord-Nederland!

Websites

Een goede website levert geld op!

Wil jij met een minimale investering volledig ontzorgd worden op het gebied van jouw website? De Mediastrateeg investeert in jou!

Een website die uiteindelijk meer oplevert dan dat deze gekost heeft betekent vaak een grote investering.
Zo kost het laten maken van jouw nieuwe website / webshop al een hele hap geld. Maar vaak wordt er ook nog onderschat hoeveel tijd het onderhouden van een website / webshop kost.

Bij De Mediastrateeg vinden wij dat dat anders kan, wij investeren namelijk in jou in plaats van andersom. In tijd, een deel van de basis investering en onze kennis op het gebied van internetmarketing.
Daarnaast betaal jij alleen een laag maandbedrag en ontzorgen wij jou volledig door het doen van updates, onderhoud, backups en nog veel meer!

Erwin Jansma – Was sceptisch door een slechte ervaring met een ander bedrijf.

We waren in het begin best sceptisch, ook door een mindere ervaring met een ander bedrijf. De Mediastrateeg heeft onze ervaringen overtroffen! Een mooie site en vooral nieuwe klanten door online campagnes, maar ook door advertenties in de huis aan huis.

Anka Dupon – Wilde een mooie presentatie, eindigde met meer klanten.

We wilden een mooie presentatie op internet samen met een webshop om meer klanten te kunnen bedienen. Ook wilden we dat we goed vindbaar zouden zijn op Google. De samenwerking met De Mediastrateeg verliep soepel en we zijn zeer tevreden met het resultaat. 

Mobiel vriendelijke websites

Met aansprekend webdesign zorgen wij dat de boodschap van jouw bedrijf or organisatie goed overkomt. Onze websites zijn technisch geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid en zijn daarnaast geheel responsive en dus goed te bekijken op computers, tablets en smartphones.

Betere resultaten

Een goede website is meer dan een online visitekaartje, het zet je bezoekers aan om actie te ondernemen. Met een goede indeling zorgen wij dat bezoekers langer op jouw website blijven en daar klikken waar jij wilt. Wat het doel van je website ook is, wij zorgen dat hij bijdraagt aan betere resultaten.

Een kleine selectie van onze online samenwerkingen

Websites & webshops

Onze paketten

De Mediastrateeg website+

Vanaf € 150 per maand.

Of op basis van offerte.

De Mediastrateeg webshop+

Vanaf € 125 per maand.

Of op basis van offerte.

Beschikbaar als upgrade voor website+

Website beheersysteem

Websites die je niet goed zelf kunt bijwerken, zijn voor veel ondernemers een ergernis. Gelukkig zijn de websites van De Mediastrateeg dankzij een eenvoudig CMS-systeem prima zelf te beheren. Uiteraard krijg je van ons na oplevering duidelijke instructies over hoe je jouw website up-to-date kunt houden. Als je dat wenst kunnen wij tegen een kleine vergoeding jouw website ook beheren.

Webshops

Als online retailer wil je dat bezoekers kopers worden. Online shoppers zijn echter ongeduldig en haken snel af als ze niet gemakkelijk het juiste product kunnen vinden of het afrekenen teveel gedoe is. Teveel webshops laten daardoor omzet liggen.

Eén van de belangrijkste uitgangspunten bij de webshops die wij bouwen is daarom een optimale conversie. Uiteraard zijn onze webshops voorzien van een professioneel backend systeem. Heb je een bestaande webshop, maar ben je niet tevreden over het resultaat? Wij upgraden ook bestaande webshops zodat deze betere resultaten opleveren.

 

Direct contact met De Mediastrateeg

Bel ons op 0511-461294 of vul onderstaand formulier in!

Volledig ontzorgd

Je wordt compleet ontzorgd, wij maken je zichtbaar en vindbaar

Geen contract

En geen sitekosten als je niet tevreden bent

Professionele marketing

Ons marketingteam staat bij alle vragen voor je klaar

Aangenaam! Maak kennis met onze mediastrategen

Jan Auke Steegstra

Mediastrategie, directie en accountmanagement

Vishal Bhagwat

Social media strateeg en directie

Jorn de Jong

Online Marketing en Accountmanager

Klaas Zuidersma

Mediacreatie, webdesign en Adobe Expert

Sytze Kobus

Copywriting, fotografie en video

Henk Brinkman

Copywriting, fotografie, video en drone-opnames